Microquote

De BBC experimenteert er al een tijdje mee: nieuws op Instagram. Je hebt twintig seconde de tijd om een item te maken. Meer dan een microquote kan het niet zijn. En: de video herhaalt zich automatisch: iets van een kop en staart is dan geen overbodige luxe. Ik wil mijn studenten met de microquote op Instagram laten experimenteren. Hoe breng je een boodschap terug tot de absolute kern en wanneer doe je de werkelijkheid dan te veel geweld aan? Overigens is twintig seconden best lang. Ik had in mijn studeerkamertje meer dan genoeg aan de helft, dus maak ik de tijd vol met een verwaaide boom.

Droste

Een video die is geplaatst door Sebastiaan Lubben (@vanderlubben) op

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.