Invisibilia: alles wat ons drijft – onzichtbaar drijft

NPR heeft een nieuwe, indrukwekkende podcast: Invisibilia. Over de onzichtbare krachten die ons ‘drijven’. In de eerste aflevering het verhaal van S., gedreven door extreem gewelddadige gedachten en gevoelens. S. vertelt zijn verhaal; dat hij het liefst zou worden opgenomen; dat hij vreesde voor het leven van zijn vrouw. Hij raakte uiteindelijk depressief en kwam bij verschillende psychiaters terecht. Invisbilia “is a show about forces that invisibly force you. Listen, and feel different”. Psychologische radio waarin NPR met mensen en onderzoekers verklaringen zoekt voor al wat ons drijft. Al wat ons onzichtbaar drijft. Een aanrader.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.