#TIP: Fora TV

Veel conferenties worden tegenwoordig keurig geregistreerd. De weergave is soms een lange zit, maar ingedeeld in hoofdstukken is een praatje van een uur al snel terug te brengen tot de passages die echt interessant zijn. Fora TV is een platform waar veel conferenties kunnen worden teruggekeken. Het platform denkt daarbij ook na over de presentatie: veel praatjes zijn in hapklare brokken opgedeeld. Het platform bestaat al geruime tijd, sinds ik onderwijs geef, shop ik er regelmatig op de te behandelen onderwerpen. Ik laat soms korte stukjes zien, vaker gebruik ik het materiaal voor mijn research. Met name de ‘debatsessies’ tussen gasten zijn bijzonder leerzaam. Nadeel aan de site: het is erg Amerikaans gericht (zoals veel van deze handige diensten).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.