Google Hangout On Air Test

Verslaggevers moeten dag in dag uit de werkelijkheid verslaan. Dat kan heel mobiel. Dit is een korte test hoe een Google Hangout On Air op te zetten. De vertraging is gigantisch, het beeld live schokkerig. Voordeel is wel dat Google Hangout On Airs ook op YouTube worden uitgezonden en: opgenomen. Je kan vervolgens met de Editor van YouTube korte filmpjes maken met hoogtepunten uit je uitzending. Live TV dat wordt opgenomen om zo je eigen Uitzending Gemist te maken. Dat roept om meer toepassingen.

Handige feature: jouw publiek kan een vraag stellen die je online, live, beantwoordt. Vervolgens kan je in het nakijken van de video op de vraag klikken en dan ga je automatisch naar dat gedeelte van de video waar de vraag wordt beantwoord. je hoeft dus niet te zoeken, je hoeft niet te knippen. je kan in no time naar het antwoord: interactief. Handig voor programma’s waarin veel vragen door kijkers worden gesteld die ze later nog eens rustig willen nakijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.