Tegen de komkommertijd in ongeveer 25 ideeën

Komkommertijd – een ideale periode in de actualiteitsarme periode in de zomer om eens een aantal prangende dossiers tot op de bodem uit te zoeken. Zet er op een redactie desnoods aankomend talent op dat je met één of twee goede begeleiders loslaat op: armoede; milieu & duurzaamheid & energie & mobiliteit; de crisis bij jongeren, allochtonen, vrouwen, voortijdig schoolverlaters, zzp’ers en het nieuwe precariaat; consumentisme versus economische groei; urban planning en de leegloop van het platteland (klopt dat eigenlijk wel?); discriminatie, uitsluiting en radicalisering; en uiteraard succesfactoren van een geslaagd ondernemer; countercultures, creativiteit en burgerinitiatieven; een serie portretten over ‘kijk, zo doen we dat bij óns!’; ondernemersleed, overnames en sluitende familiebedrijven; folklore, tradities en het WMC in Kerkrade.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.