Complimenten voor Debat Gemist – nu nog een Den Haag Vandaag

Nog een stapje – nog een kleine service richting al die politieke junkies in Nederland en dan ben ik dolgelukkig. Het kan, luister maar naar Today in Parliament van de BBC, dus waarom niet in Nederland? We zijn met Debat Gemist ontzettend goed op weg. Zonder cynisme: respect. Ik ben vanaf nu, in combinatie met Publitiek, een groot gebruiker van de dienst. We kunnen nu hele debatten terugzien. Kunnen we, misschien per toerbeurt, niet een kekke samenvatting van maken? Elke dag een half uurtje radio waarin we bijgepraat wat er nu precies in de Kamer (en daar direct omheen) gebeurd is die dag? Je zou er bijna een paar studenten op zetten …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.