2 jaar voor relletje in de kerk

Respectvol? Nee. Handig? Nee. Dom dus? Ja. Onverstandig dan? Ook. Smaakvol? Ik vind van niet. Goede punk? Niet slecht, al spreek ik geen Russisch. Een reden om het niet te doen? Ik zou het niet doen, maar anderen verbieden gaat mij te ver. Anderen er voor straffen is flauw. Twee jaar Russische staatsgevangenis is onwaarschijnlijk zwaar. Pussy Riot mag twee jaar liedjes schrijven in een (nog) onbekende nor. Brommen voor wat lijkt op de opnames van een videoclip. Schandalig natuurlijk, maar vergeet niet dat Engeland geen weg wist met de Sex Pistols en jarenlang God Save The Queen niet mocht uitzenden (en dat ook niet deed …). Toegegeven, dat is wat anders dan twee jaar brommen in een Poetin-hotel. Dus trekken we onze stevige stappers aan en komen we maar weer eens in verzet tegen het interneren van kunstenaars.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VtYw-d1CSxQ]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.