Lancering van de enige echte US Elections 2012 ‘Hub’

*aanvulling* En een link, direct naar het dashboard

*aanvulling* Nu ook met een twitteraacount: @USElectionsHub. Al het Amerikaanse verkiezingsnieuws op één plek. De verzameling bronnen wordt dagelijks aangevuld.

Nieuwsjunk dat ik ben wil ik graag het gevoel krijgen met alle kandidaten mee te reizen – op zoek naar die ene stem die hen in het Witte Huis kan krijgen. Want, mocht het u zijn ontgaan, het is ‘koers’ in de Amerikaanse politiek. De Republiekeinen vechten elkaar de tent uit om straks de uitdager van Obama te mogen zijn. Met de deplorabele economie en een middenklasse op de rand van de financiële afgrond gaat de strijd ook ergens over.

Vandaar de lancering van de enige echte US Elections 2012 ‘Hub’ – in het Engels, want dat past beter. In de Hub (links in de zijbalk van mijn homepage) treft u een verzameling artikelen uit zo divers mogelijke bronnen. Als u de bronnen zelf wilt bekijken (kan), dan moet u even naar mijn Tumblr. Ik zal proberen elke dag, minimaal een paar keer per week, nieuwe bronnen op de Hub te zetten. De techniek doet vervolgens de rest – het plaatsen van de tien meest recente artikelen in deze blog. Want, dames en heren, het is koers! <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.