Eén minimaler stapje extra

Een nieuw uiterlijk van mijn blog – levensgevaarlijk. Sleutelen aan de vormgeving kost kranten abonnees bij de vleet. Waarom zou ik mijn kostbaar opgebouwde schare volgers op de proef stellen?

Het eerste artikel is belangrijker dan de naam en pagina’s van de blog. Het meest recente artikel staat namelijk helemaal bovenaan en valt daardoor direct op. Belangrijker dan de afzender is de boodschap. De titel van het blog is wel sticky – het blijft op zijn plek, hoe ver je ook naar beneden scrolt. ‘s Dus hoe belangrijk de boodschap ook is – je blijft weten dat-ie van mij komt. Ook mooi. Ten slotte biedt het zwart-wit meer rust dan het poepbruin van mijn vorige blog. Geef het een kans en anders: dank voor de aandacht en hopelijk tot snel. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.