WordPress niet in alles beter

De overstap van Blogger naar WordPress is abrupt en maakt me nog niet heel erg blij.

Nu val ik dit weekend met mijn neus in de boter, maar veel maakt het niet goed. Het is na zaterdag een stuk eenvoudiger om mijn blog aan mijn Twitter en Facebook te hangen. Voor allerlei andere extra features moet je goed kunnen programmeren en bekend zijn met CSS en HTML. De kleuren van mijn blog (kopjes, links, bezochte links) zijn niet in te stellen, het plakken van externe embedded codes lukt niet. Bij Blogger kon ik zo’n beetje alle HTML-code in mijn berichteneditor plakken en … voila, ik kon alles embedden. WordPress heeft – tot nu toe- onneembare drempels opgeworpen. Het ziet er mooi uit, maar WordPress heeft een gloeiende hekel aan mensen die hun blog willen verfraaien. Tenzij je dertig dollar per maand betaald, uiteraard. Maar dat heb ik niet over voor een dienst die alleen betaald biedt wat Blogger gratis levert. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.