Behoorlijke poepvoorwaarden bij WordPress

Ik wil graag een audiobestand uploaden en soms zelfs een videofilmpje embedden in mijn blog. Die behoefte heb je wel eens – ik kan dat gevoel zelden echt duurzaam onderdrukken. Dat kon allemaal heel makkelijk bij Blogspot. Ik maakte een audiobestand, toverde er een HTML-code van en plakte dat gewoon in mijn bericht. Als ik dan op mijn blog ging kijken, had-ie van al die onbegrijpelijke tekst zelf een handige player getoverd. En met video’s werkte het precies eender. Dat kan ik bij de o zo fijne en mooi ogende WordPress gevoegelijk op mijn buik schrijven. Ik ben nog bezig om met behulp van wat slimme mensen alle restricties te omzeilen. Maar ik krijg er nochtans een hele slappe ******* van. Zo, dat moest er even uit. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.