[Vaknieuws] Pubers die het kunnen

Het kabinet staat op barsten, er moeten beslissingen over oorlog en vrede worden genomen, Davids heeft uitgelegd wat er de vorige keer fout ging en Balkenende leert er he-le-maal niks van. Hij is in Svencouver. Vakantie. Ik wilde er een guitig, scherp stukkie over typen. Maar helaas: dat is al gebeurd. Overkomt ons allemaal. Want iedereen vindt GeenStijl kut, bij mij zijn ze al geruime tijd twee plaatsen in mijn feeds naar boven opgeschoven. Pubers zijn het, zeker, maar ze doen wel gewoon hun werk goed. Wat zal er met al die zure media gebeuren (mijn Trouw daargelaten) als ze serieuze journalistiek gaan bedrijven? Iets minder plat en iets dieper allemaal? Respect!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.