Nu wekelijks: vrijdagelijkse vindingen (1)

Moet je lezen: Amartyra Sen, Capitalism Beyond the Crisis, The New York Review of Books, Volume 56 (5) – link 6 maart | 11.50 uur. Even voor gaan zitten en dan ben je behoorlijk bij de tijd. Prachtig onderwerp, met ontzaggelijk veel kennis geschreven op een heldere manier.

Moet je weten: Oeps! Files over de Amerikaanse presidentiĆ«le helikopter zijn teruggevonden in … Iran. De files gaan over een upgrade van de VH-60N Marine One. De gegevens zijn waarschijnlijk ‘meegelift’ met een peer-to-peer bestanden uitwisselingsprogramma. daarmee wordt vooral muziek gedeeld, maar zijn ook andere files toegankelijk.

Over meepraten: Wie maar niet begrijpt waar dat enorme stimuleringsplan van Obama en op verjaardagen al een paar keer met de mond vol tanden heeft gestaan, kan hier terecht. Ik moet het ook nog lezen. Dus vraag mij even niks over het hele pakket.

Wat mee doen: Soms vraag je een collega een artikel te schrijven voor een blad waarvan je eindredacteur bent. Je speurt wat op internet, je kijkt eens in je feeds – voila! Tref je het stuk aan wat je graag ziet – maar dan voor in jouw blad. Ik heb het opgestuurd naar de redacteur. De betreffende redacteur is er nog steeds een beetje stil van

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.