Wie gaan het in Leiden doen?

De nieuwjaarsborrel is het moment om het strijdplan richting maart uit te vouwen. Veel partijen in de gemeenteraad hebben hun programma en kandidatenlijst al vastgesteld, andere moeten nog even langs de formele ledenvergadering. Hoe dan ook: tijd voor een overzicht van personen en programma's.

De nieuwjaarsborrel is het moment om het strijdplan richting maart uit te vouwen. Veel partijen in de gemeenteraad hebben hun programma en kandidatenlijst al vastgesteld, andere moeten nog even langs de formele ledenvergadering. Hoe dan ook: tijd voor een overzicht van personen en programma’s. Achter de haken het aantal stemmen en zetels dat de partijen in 2014 haalden – op basis van het vorige programma dus. Er werden in 2014 55.146 geldige stemmen uitgebracht; de opkomst bedroeg 56,8 procent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.