[InstantLiveBlog] Obama’s PR-blitz

In een zoektocht naar een democratische meerderheid legt Obama vandaag bij zes verschillende media nog een keer uit waarom hij militair wil ingrijpen in Syrië. In wat al een PR-blitz wordt genoemd hoopt hij vandaag die meerderheid ook in het Huis van Afgevaardigden te halen. In de Senaat lukte hem dat al, in de Amerikaanse Tweede Kamer stuit hij echter op een kritisch Republikeinse meerderheid. De vraag is of de Amerikaanse eer (er is immers een rode lijn overschreden) vandaag wordt gered of dat die eer een te smalle basis blijkt om toe te slaan. Dat alles rechtvaardigt een InstantLiveBlog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.