Washington Posts The Grid – alles (nou, heel veel dan) in één oogopslag (OK – beetje scrollen)

Hoe versla je de veelheid aan indrukken, ooggetuigenverslagen, tweets, video’s, foto’s; kortom – de onwaarschijnlijke stroom aan informatie tijdens de Republikeinse Conventie? Hoe selecteer je het nieuws als het nog geen nieuws is, maar ruw materiaal van professionele waarnemers (om maar eens een metafoor voor journalisten te gebruiken)? Door alles tegelijkertijd en in die eindeloze stroom waarin het zich aandient te presenteren. Ziedaar The Grid van de Washington PostThe Grid laat zich nog het beste omschrijven als een informatieplatform. Artikelen vermengen zich met observaties van aanwezigen. Observatie met duiding, geordend in één oogopslag. Je mag als gebruiker zelf bepalen welke content je wilt zien. Dompel je onder in politieke verslaggeving – prachtig. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.