De wilde frisheid van een nieuwe start

De eerste dag op een nieuwe baan, alle paperassen op je bureau door de schoonmaakster weggegooid, een e-mail inbox die vastloopt en leeg stroomt – momenten van persoonlijk drama en gelukzaligheid, waarin ik mij wentel in de wilde frisheid van een nieuw begin. Samsung bood me er een. De nieuwe firmware op mijn mobiele telefoon maakt het nu nog makkelijker om alle apps weer opnieuw te installeren en mijn contacten opnieuw in te voegen. Dank voor dit nieuwe begin – een revolutionair en autonoom moment. Ik ben weer even degene die bepaalt wat er gaat gebeuren. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.