Ik wil geen laptop, maar tekstverwerken!

Vreemd. Je koopt een laptop om op te schrijven, mee te presenteren of berekeningen te maken, blijk je dat helemaal niet te kunnen als-ie uit de doos komt! ‘Meneer, de software zit er natuurlijk niet standaard op!’

Huh?

Of ik zelf de software wil downloaden, want de pakketten zijn ook niet meer in de winkel te krijgen. Natuurlijk – gaan we doen. Al snap ik er he-le-maal geen klote van, natuurlijk. Want een computer koop je niet om de computer, die koop je voor de programma’s. En waarom mag ik wel muziek maken, internetten, schaken en mijn agenda bijhouden, maar geen brieven schrijven, presenteren of wat in een spreadsheet uitrekenen?

It beats me! << 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.