Als je er dan toch bent, film het dan even!

Cameron McWhirter pent met zijn telefoon van links naar rechts. We zien een strand, een grijze lucht en horen de wind om zijn telefoon loeien. McWhirter is verslaggever van de Wall Street Journal en volgt orkaan Isaac op de voet. Hij doet met zijn smartphone ter plekke verslag van het weer. We hebben naast zijn artikelen in de krant en op de site, zijn tweets over zijn avonturen nu dus ook beeld. Want, denkt de Wall Street Journal, als je er toch bent, waarom zet je dan niet even je telefoon aan om ons mee te laten kijken? Ze doopten het idee WorldStream en we mogen de filmpjes (kort, rond de 30 seconden) gratis meekijken. Soms voor de couleur locale, soms voor harder nieuws. Dus, wilt u weten hoe het er bij de GOP conventie op de vloer aan toegaat, kijk dan naar de hypermobiele crossmediale filmpjes bij WSJ. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.