Google Squared zoekt multi

Ik wil wel eens een paar dingen van één zaak weten: hoe zat dat ook al weer met D-Day, welke divisies landden daar? Waar kwamen ze ook al weer aan wal en hebben we daar ook nog wat beelden van. Ik zocht me drie slagen in de rondte. Elke vraag was een nieuwe zoekterm en de tabbladen in mijn browser werden kleiner en kleiner. Tot het punt dat ik de multi-zoektocht afbrak. Als het zo moet, laat dan maar hangen. Daar heeft Google nu een oplossing voor willen bedenken: Google Squared. Je zoekt op D-Day en de variabelen die je óók wilt weten en Google fabriekt er dan een handige matrix van. En die kan je op jouw beurt dan ook weer aanpassen. Ben helemaal gelukkig: nog meer info in een (lelijk, dat wel) automatisch gegenereerde matrix.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.