Nog geen Noord-Korea, maar nieuwe persregels Tweede Kamer gaan wel ver

Kamerleden mogen niet met camera worden gevolgd als ze aangeven er geen zin in te hebben. Erger (ja, dat is mijn mening): de beelden die dan toch worden gemaakt, mogen niet worden uitgezonden. Dus valt persvrijheidliefhebbend Nederland over de aangescherpte persregels in de catacomben van de democratie. Jan Roos (PowNed) is tegen de aangescherpte regel, Wouke van Scherrenburg (?) voor of in een afgezwakte vorm voor of … eigenlijk heel onduidelijk. Wouke wordt boos en speelt op de man, Jan is grappig en heeft natuurlijk een dijk van een punt. Overigens steken zowel Roos als Van Scherrenburg als ze luisteren (?) hun neus opvallend arrogant de lucht in … Opvallend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.